Inca és sinònim del calçat i de la pell, sent considerada una de les grans capitals europees en relació a la seva fabricació. Les exportacions de calçat mallorquí, l’augment en les seves valoracions externes i l’aparició de firmes emblemàtiques, encara que amb gran arrelament històric, han fet que la sabata mallorquina sigui reconeguda en el món per la seva qualitat. Actualment hi trobam les seus corporatives de les més importants i prestigioses marques del sector que tenen les tendes obertes als visitants.

Museu del Calçat i de la Pell

C/ Quarter, núm. 1. · 971 55 77 52 · veure fitxa ampliada


És el primer Museu del Calçat i de la Pell de les Balears. Actualment s’hi troba una exposició permanent. L’edifici es divideix en dues plantes. El Museu és un espai de trobada i de reflexió del sector del calçat i que dinamitzi des del punt de vista cultural la ciutat i la comarca.


Ballco

C/ Vicente Ensenyat, 87 · web: www.ballco.com


Amb la comoditat com a objectiu, les sabates de senyora Ballco destaquen pels seus dissenys innovadors i funcionals


Camper

Polígon Industrial d’Inca, · 971 88 83 61 · web: www.camper.com


Camper és la història viva d’una empresa familiar i d’una gran familia de creadors que, durent més d’un segle i a la llarga de quatre generacions, s’han dedicat a la indústria del calçat. Camper nasquè l’any 1975, encara que per entendre els seus valors i compromís ens hem de remontà a 120 anys enrere quan Antoni Fluxà, expert sabater, inicià la seva carrera dins el món de la insústria del calçat.


Farrutx

Avinguda des Tren, núm. 74. · 971 50 18 66 · web: www.farrutx.com


La firma mallorquina Farrutx neix en 1982 apostant per un calçat innovador i de qualitat dirigit a un públic de poder adquisitiu mitjà-alt. A més, l’empresa realitza col·leccions de peces en pell, bosses, equips de viatge i accessoris en general.


Lottusse

Avinguda Raiguer, núm.2 · 971 50 70 01 · web: www.lottusse.com


Lottusse nasquè fa 133 anys i, actualment, la quarta generació dels Fluxà segueix al capdavant de l’empresa, conservant l’essència del producte, però perfeccionant-lo cercant la innovació tècnica i la contemporanietat.


George’s

Avinguda Antonio Maura, 107 · 971 50 07 94 · web: www.georges-shoes.com


Empresa familiar de més de 40 anys de tradició es destaca per utilitzar una artesania pura en l’elaboració de les seves sabates obtenint uns acabats perfectes en aquestes.


Monument dels sabaters (plaça Quartera)


En la plaza de Sa Quartera se encuentra una escultura dedicada a los zapateros de Inca, que fue inaugurada en el año 2003.
El Edificio público Sa Quartera (1920) se destinaba antiguamente a almacenar cereales y legumbres.
Actualmente es un centro de exposiciones.


Barrats

Avinguda General Luque, 484 · 971 50 42 07 · web: www.barrats1890.com


Empresa familiar que es fundà l’any 1890 i que actualment és un referent dins la indústria del caçat tant a nivell nacional com internacional. Barrats és sinònim de qualitat i elegància. La conjunció de confort i disseny li han atorgat un prestigi i reconeixement important dintre del sector.

Tornar al llistat de rutes »