Allotjaments d’Inca

Agroturisme Son Vivot

616 921 189 ·  info@sonvivot.com  ·   www.sonvivot.com

Son Vivot és una finca amb una torre medieval de segle XIV, situada a la falda del Puig Santa Magdalena. Un entorn únic on gaudir de la naturalesa des d’una de les seves habitacions, o a l’apartament rural de lloguer complet. Piscina privada, berenars amb productes de proximitat, atenció personalitzada i un entorn idíl·lic defineixen Son Vivot.

Los Dos Caballeros

638 391 321  ·  info@losdoscaballeros.com  ·  www.losdoscaballeros.com

La finca Los Dos Caballeros ha estat recentment redissenyada i renovada dins l’estil mallorquí. L’entorn és únic ja que està envoltada per una vinya en creixement. Compta amb una piscina privada i una sala de degustació de vins, ubicada en la bodega original construïda des de fa més de 100 anys. Dins la finca existeixen dos tipus d’allotjament: la Finca Entera i la Casa Principal.

Més informació al seu Facebook o Instagram

Sa Vinya des Convent Agroturisme

971 883 614  ·  info@savinyadesconvent.com  ·  www.savinyadesconvent.com

Sa Vinya des Convent és un petit oasi situat al peu de la Serra de Tramuntana, en un entorn natural envoltat de vinyes, arbres fruitals, oliveres centenàries i un hort ecològic. Aquest hotel-bodega té un total de 19 habitacions, una piscina espectacular i una bodega on degustar els seus propis vins.

Més informació al seu Facebook o Instagram

Virrey Finca Hotel

 971 881 018  ·  info@virreyhotel.com  ·  www.virreyhotel.com 

Virrey Finca Hotel és una mansió senyorial del segle XVII amb un total de 17 habitacions. L’hotel manté els encants dels seus orígens amb habitacions tradicionals però espectaculars amb vistes als més de 1.000.000 de metres quadrats de la finca.

Més informació al seu Facebook o Instagram

Finca Can Cama Rotja

690 352 555  ·  info@cancamarotja.es  ·  www.cancamarotja.es

Can Cama Rotja és una finca vacacional situada als afores d’Inca. La seva capacitat és de 8 persones, i ofereix la possibilitat de llogar la finca sencera o només una de les habitacions. Piscina privada, jardí i unes grans vistes a la Serra de Tramuntana la converteixen en el lloc ideal on allotjar-se.

Agroturisme Granja Sa Vinyota

871 52 00 25

L’Agroturisme Granja sa Vinyota està ubicat als afores d’Inca. Aquest agroturisme familiar ofereix 5 apartaments, de 4 o 6 persones, totalment equipats amb cuina, saló-menjador, dormitori i bany. A més, compta amb una gran piscina comunitària i una pista de tenis. L’agroturisme es troba entre Inca i Búger, en un lloc estratègic que ofereix la possibilitat de visitar els dos municipis.

Can Guixe (obertura pròximament)

Hotel d’interior situat al centre d’Inca, al Carrer Estrella, antic forn Can Guixe.

incaturistica.es