preloader logo

Inca, ciutat ciclista

Mallorca és una illa amb un innegable atractiu pel cicloturisme. Carreteres de muntanya, bordejant la mar, amb poc tràfic i un paisatge sorprenent per a tots els que el recorren, s’han convertit en un dels atractius mer cercats per als visitants i ciclistes locals. Per, sense cap dubte, és el centre de l’illa el que permet que els recorreguts siguin tan apreciats per a tots: la possibilitat de sortir des d’un punt al que poder tornar en una ruta circular de la llargària desitjada, a partir del qual convertir cada jornada en una etapa completament distinta, és una característica que no es troba a molts de llocs. I Inca, capital del Raiguer, és aquest centre.

Per això, vos proposem aquestes 10 rutes circulars, que cobreixen des de les més senzilles fins les que necessiten més experiència i dedicació, que faran les delícies de tots els amants de l’esport de les dues rodes. Des dels 30 fins als 132 kilòmetres de distància, i des dels 160 fins als 1990 metres de desnivell, cobreixen tota la oferta necessària.

Per una altra part, la ciutat ofereix totes les possibilitats que el ciclista pot necessitar, tant a la sortida com a l’arribada, tant si és local com visitant. Ciutat que batega en el cor de Mallorca, Inca és una ciutat oberta, comercial, empresarial i turística, que manté intactes les seves costums sense renunciar al progrés i la innovació. En la capital del Raiguer, podràs dur a terme tots els plans que consideris gràcies a la seva gran versatilitat i gaudir d’una ciutat plena d’ambient i vida.