preloader logo
1 Km aprox.
Fàcil

Can Blancos

Les arrels de Can Blancos es remunten a l'any 1919, quan Antoni Martínez Figuerola, de professió torner, es dedicava a vendre els seus productes pels mercats de la comarca, així com productes fets per altres artesans de l'illa, com ara espardenyes, senalles de palma, capells i cordes, entre d'altres.

Va ser l'any 1949 quan la seva filla Maria, juntament amb Andreu Ramis de Can Blancos, va decidir obrir una botiga a la plaça d'Orient, al mateix lloc on es troba avui. Es dedicaven a la venda d'articles de calçat i esparteria, que havia iniciat el seu pare temps enrere. Després, varen continuar amb el negoci els seus fills, Joan i Antoni Ramis, que seguiren amb la venda d'aquests articles, incloent-hi també la venda a l'engròs.

Els germans es varen separar el 1989, i varen quedar a la botiga de la plaça d'Orient Joan i la seva dona, Francisca Banús. Amb els anys, i a causa de la demanda del mercat, pogueren obrir dues botigues més, una al carrer de Jaume Armengol, 54, i l'altra al carrer del General Luque, 18. Quan es varen jubilar, els negocis passaren a mans dels seus fills, Begoña i Andreu Ramis, tercera generació de la família.

Actualment, Begoña s'encarrega de les botigues dels carrers de Jaume Armengol i del General Luque, i Andreu regenta la botiga de la plaça d'Orient, on venen calçat de qualitat de primeres marques, alguna peça de vestir i complements. L'any 2005 es va fer una reforma del tot necessària de l'edifici, fet pel qual la botiga és totalment nova.

Plaça Orient, 1 · Inca · Mallorca. +34 971 501 638. www.canblancos.es
Facebook @Can Blancos
Instagram @Can Blancos
Twitter @Can Blancos

Comparteix