preloader logo
Fàcil

Los Dos Caballeros Winery

Winery
La finca dels Dos Cavallers va ser acuradament redissenyada i reformada en un estil modern mallorquí. Està envoltada per una vinya en embrió i es troba en el cor de Mallorca. Una experiència única d'allotjament, la nostra finca compta amb una piscina privada, una sala de degustació de vins situada en la cinquena original construïda fa més de cent anys i exclusius allotjaments privats amb impressionants vistes de la vinya. Ens preocupem per preservar i protegir la preciosa terra que conreem, per la qual cosa hem instal·lat tecnologia d'energia solar d'última generació, que ens permet ser completament autosuficients i renovables.

Allotjament
Els nostres allotjaments també estan completament reformats en un disseny modern mallorquí. L'arquitectura i l'estil ressalten l'estil de vida local del mallorquí en diverses característiques que hem afegit acuradament en el disseny perquè els nostres hostes se sentin immersos en la tranquil·litat que només es pot trobar en aquesta illa.
La nostra finca es pot reservar íntegrament i consta de dos allotjaments: La Casa Principal i La Casa d'Hostes. Un màxim de 6 persones trobaran tot el confort que necessiten per a una estada inoblidable.

Vinya i Celler
La vinya és un somni fet realitat per als propietaris, però per a un d'ells, la vinificació és una tradició familiar. En créixer en una vinya veient al seu avi cuidar les vinyes any rere any, va conrear un profund amor per la viticultura i va ser la inspiració per a aquest projecte únic.

El Celler ofereix experiències úniques i visites guiades, així com l'oportunitat de degustar els seus vins en un tast en el mateix celler. Per a gaudir d'aquestes experiències úniques, el celler està disponible els set dies de la setmana. Les degustacions i visites guiades es poden reservar en línia aquí:
https://los-dos-caballeros-winery.resos.com/booking

Los Dos Caballeros
Poligono 5
Parcela 362
07300 Inca / España
info@losdoscaballeros.com
M. +34 672 47 35 08

Comparteix