preloader logo

VideoRuta Inca, senderisme des del cor de Mallorca

Estar situat en el cor de Mallorca i ser la porta d'entrada a la serra de Tramuntana suposa ser el principi d'una considerable quantitat de rutes de senderisme, trekking i running per a tots els gustos, intensitats i experiències. La nostra localització permet des de passejos senzills de poca dificultat, que es poden fer en poques hores, fins a trajectes més complexos que s'allarguen durant tota la jornada i en els quals la muntanya es converteix en una companya perfecta.

Però no sols de naturalesa s'alimenta el senderista, sinó que l'estómac també es converteix en una part important de la ruta. I en oferta gastronòmica, tant la que cobreix petits refrigeris per iniciar el camí com la que permet reposar forces una vegada finalitzat, Inca presenta una gran quantitat de possibilitats saludables. D'altra banda, el comerç està adaptat a aquesta mena d'esportista, ja que la capital del Raiguer permet adquirir tot tipus d'equipament en establiments especialitzats.

Així, Inca és, per ubicació i serveis, un punt de trobada i arribada perfecte per començar, continuar i especialitzar-se en qualsevol modalitat de ruta.

  • Dificultat: Mitjà
  • A peu: 3h h.
  • En bici: 3h h.