preloader logo

VideoRuta Inca, un centre comercial a cel obert

Quan pensem en passar el dia fent una jornada de compres, moltes vegades pensem en una gran ciutat com Madrid o Barcelona, i si ens referim a l'illa de Mallorca, el centre de Inca cobra el protagonisme que ve generant des d'antany.

Encara així, a Mallorca són incomptables els municipis que ofereixen cultura, gastronomia i tradició. Però sabeu el que més m'agrada de la resta de municipis fora del centre de Palma? La seva singularitat i la seva proximitat quant al comerç es refereix. Unes característiques que vaig poder comprovar durant la meva jornada en un dels llocs comercials de referència a l'illa de Mallorca, el municipi d'Inca.

Inca és un dels millors escenaris en els quals pots comprar, menjar, prendre una copa o gaudir d'un passeig pels carrers per als vianants de la ciutat. Els seus comerços engloben des del més pur estil tradicional a conegudes franquícies. Restaurants i bars on pots menjar cuina d'autor o cuina més tradicional, tot això acompanyat per l'arquitectura i patrimoni d'una ciutat que s'ha convertit en una referència en els últims anys pel seu calendari d'activitats i el valor que aporta amb la seva cultura i el carisma dels seus residents a l'illa de Mallorca.

LLEGIR MÉS

  • Dificultat: Fàcil
  • A peu: 3h h.
  • En bici: 1h 30 min h.