preloader logo

VideoRuta pel Museu del Calçat i de l'Indústria d'Inca

Benvingut a la vídeo ruta del Museu del Calçat i de l'Indústria d'Inca, un lloc on el passat i el present del món del calçat s'uneixen en una experiència fascinant. Aquest museu, guardonat amb el prestigiós premi Siletto al Museu de l'any 2022, et convida a endinsar-te en la rica història d'Inca, una ciutat que ha deixat una petjada indeleble en la indústria del calçat a nivell mundial.

Des de la seva obertura en 2018 en la històrica Quarte de Cavalleria General Luque, aquest museu s'ha convertit en un espai integrador i educatiu que celebra la passió i l'artesania del calçat. Aquí, no sols trobaràs una impressionant col·lecció permanent d'eines, maquinàries i objectes que tracen l'evolució d'aquesta indústria des del segle XIII fins als nostres dies, sinó que també tindràs l'oportunitat de submergir-te en una experiència sensorial única.

Les nostres sales interactives et permetran tocar, mirar i escoltar el calçat d'una manera completament nova, mentre que les exposicions temporals et sorprendran amb la seva creativitat i enfocament innovador. A més, aquest museu és un lloc de col·laboració, on la comunitat pot contribuir amb els seus propis objectes, fotografies i records per a enriquir la nostra narrativa.

Així que, estàs llest per a explorar el món del calçat des d'una perspectiva única? El Museu del Calçat i de l'Indústria d'Inca t'obre les seves portes i el seu coneixement de bat a bat. Benvingut!

  • Dificultat: Fàcil
  • A peu: 1h 30 min h.
  • En bici: h.